De omgeving

Callantsoog & Groote Keeten
Beroemdste badplaats aan de Noord Hollandse kust
Callantsoog is een dorp aan de Noordzee, in de gemeente Schagen in de provincie Noord-Holland. Het dorp is bekend als één van beroemdste badplaatsen aan de Noord Hollandse Kust. Het centrum van Callantsoog beschikt over een vernieuwd dorpsplein met diverse winkeltjes en horecagelegenheden. Het dorpsplein bevindt zich direct aan de duinen waardoor het strand eenvoudig te bereiken is.
Prachtige stranden & kleurrijke bloemenvelden
De stranden van Callantsoog en Groote Keeten hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Deze stranden zijn dan ook te vinden op minder dan een kilometer afstand van het chalet. In het voorjaar vindt u hier prachtige kleurrijke bloemenvelden. De verschillende natuurgebieden zijn bij uitstek geschikt voor wandel- en fietstochten.
  • Geniet een weekend of (mid)week aan zee

    Reserveer bij Noorzeeverhuur

    Wilt u graag een heerlijke vakantie vieren aan de kust? In het spiksplinternieuwe chalet op Vakantiepark Callassande kunt u genieten van een heerlijke strandvakantie aan de Noordzee. Het park is gelegen nabij de Noord Hollandse badplaats Callantsoog. De vele faciliteiten, de omgeving en het compleet ingerichte chalet staan garant voor een heerlijke vakantie!

    Maak uw reservering