Het vakantiepark

Voel u thuis op vakantiepark Callassande
Gekenmerkt door vele faciliteiten
Vakantiepark Callassande kenmerkt zich door de vele faciliteiten waaronder een overdekt zwembad met waterglijbaan, bubbelbank en apart kinderbad, fietsverhuur, basketbal- en volleybalveld, voetbalkooi, tennisbaan een skatebaan en een uitgebreid gratis sport en animatie programma met mascotte Koos Konijn. Voor de jeugdige gasten worden in vakantieperiodes verschillende activiteiten georganiseerd. In het hoogseizoen is er speciaal voor deze leeftijdscategorie een Hang Out geopend.
Restaurant
In het restaurant kunt u terecht voor diverse maaltijden, tevens beschikt het park over een snackbar waar snacks, take – away maaltijden en pizza’s kunnen worden afgehaald.

Gratis Wi-Fi
Op de camping is uiteraard gratis Wi-Fi aanwezig. Naast de snelle Wi-Fi verbinding in uw eigen chalet kunt u dus op het hele terrein gebruik maken van het gratis Wi-Fi netwerk!

  • Geniet een weekend of (mid)week aan zee

    Reserveer bij Noorzeeverhuur

    Wilt u graag een heerlijke vakantie vieren aan de kust? In het spiksplinternieuwe chalet op Vakantiepark Callassande kunt u genieten van een heerlijke strandvakantie aan de Noordzee. Het park is gelegen nabij de Noord Hollandse badplaats Callantsoog. De vele faciliteiten, de omgeving en het compleet ingerichte chalet staan garant voor een heerlijke vakantie!

    Maak uw reservering